English
Joodse Omroep komt met tweede seizoen Go, Go, Kosher! PDF Afdrukken E-mail

De nieuwe serie bestaat weer uit verrassende, informatieve en regelmatig hilarische kookwedstrijden tussen twee Joodse teams. Onder toezicht van een strenge, Koshere jury. Ditmaal in een nieuw jasje, vanaf een andere locatie. De leukste aanmeldingen laten hun kookkunsten zien in de nieuwe serie. Verrassend is dat beide teams met vooraf vastgestelde, gelijke, ingrediënten elkaar moeten proberen te overtreffen. Daarnaast wordt het dit seizoen een echte familiestrijd. De teams bestaan elke aflevering uit twee leden van een Joodse familie. In 30 minuten bereiden ze een gerecht dat is gerelateerd aan een Joods feest of Joodse traditie.

Bijzonder is dat Go, Go, Kosher! dit seizoen ook op reis gaat! De laatste twee afleveringen komen vanuit Israel. Daar laten Israëlisch-Nederlandse teams onder de Olijfbomen en op het strand zien wat de mix van de Nederlandse en Israëlische keuken voor Koshere verrassingen oplevert.

Wat in Go, Go, Kosher! is gebleven, zijn de informatieve items tussen het koken door. Hiermee komt kijker meer te weten over Joodse cultuur en tradities.

Presentator Michel de Hond geeft ook dit seizoen weer leiding aan de strijd om de titel ‘Lekkerste koshere gerecht van de maand’. De strenge en Bourgondische jury bestaande uit Rabbijn R. Evers, culinair recensent Awraham Meijers en Jiddische meme Marion Blocq beoordelen de gerechten op smaak, presentatie en natuurlijk of het gerecht echt kosher bereid is.

Zowel binnen als buiten de Joodse gemeenschap wordt Go Go Kosher! goed bekeken en gewaardeerd. Het programma was daarmee vorig seizoen voor de Joodse Omroep een groot succes en keert daarom terug in september. Go, Go, Kosher! wordt geproduceerd door Eye2Eye Media.

Informatie over het programma of specifieke afleveringen is te vinden via de site van de Joodse Omroep, www.joodseomroep.nl.

Noot voor de redactie (niet bedoeld voor publicatie)
Voor meer informatie over het programma kunt u contact opnemen met Brigitte Tillema, afdeling pers- & publiciteit van de Joodse Omroep. Meer informatie over de producent of de opnames is op te vragen via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen!
Selecteer uw interesses:
Nieuwsbrief
Vacatures
JijOpTV