English
Mission Statement

Eye2Eye Media richt zich op het naar een breed publiek communiceren van positieve waarden, op creatieve, aantrekkelijke en toegankelijke wijze. Eye2Eye Media is gespecialiseerd in het vertalen van ogenschijnlijk moeilijke of impopulaire, maar belangrijke onderwerpen naar aantrekkelijke, toegankelijke en succesvolle communicatietoepassingen.

Het karakter van onze makers is terug te vinden in onze concepten. Ze zijn creatief, gepassioneerd en onbevangen en kijken met een positieve grondhouding naar de wereld. Ze zijn gefascineerd en geïnspireerd door mensen; de relatie met hun omgeving, hun handelen, denken en voelen. De producties van Eye2Eye Media worden op een respectvolle, originele manier uitgevoerd, die de ontvanger op positieve wijze uitdagen en die prikkelen tot nadenken.

Afnemers

Onze televisieprogramma's werden en worden in Nederland onder meer uitgezonden door AVRO, EO, Joodse Omroep, KRO, LLiNK, MAX, NCRV, RKK, TROS, TELEAC/NOT en RVU.

Internationaal

De formats van Eye2Eye Media worden internationaal gedistribueerd door Absolutely Independent en FCCE International. Eye2Eye Media onderhoudt nauwe samenwerkingsverbanden met BBC Religion & Ethics (Manchester), PTV Productions (Toronto), Oddysee Networks (NY) en Embassy Row (NY).

 

Aanmelden nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen!
Selecteer uw interesses:
Nieuwsbrief
Vacatures
JijOpTV