English


Go Go, Kosher! Seizoen 2

Het succesvolle kookprogramma Go, Go, Kosher! krijgt een tweede seizoen. De Joodse Omroep zendt vanaf zondagmiddag 28 september 2008 een nieuwe serie van tien afleveringen uit, elke maand op Nederland 2. Iedere aflevering heeft een Joodse feest- of gedenkdag als thema.

De nieuwe serie bestaat weer uit verrassende, informatieve en regelmatig hilarische kookwedstrijden tussen twee Joodse teams. Onder toezicht van een strenge, Koshere jury. Ditmaal in een nieuw jasje, vanaf een andere locatie. Nieuw is dit jaar dat teams zichzelf konden aanmelden via de website www.gogokosher.nl. De leukste aanmeldingen laten hun kookkunsten zien in de nieuwe serie. Verrassend is dat beide teams met vooraf vastgestelde, gelijke, ingrediënten elkaar moeten proberen te overtreffen. Daarnaast wordt het dit seizoen een echte familiestrijd. De teams bestaan elke aflevering uit twee leden van een Joodse familie. In 30 minuten bereiden ze een gerecht dat is gerelateerd aan een Joods feest of Joodse traditie.

Bijzonder is dat Go, Go, Kosher! dit seizoen ook op reis gaat! De laatste twee afleveringen komen vanuit Israel. Daar laten Israëlisch-Nederlandse teams onder de Olijfbomen en op het strand zien wat de mix van de Nederlandse en Israëlische keuken voor Koshere verrassingen oplevert.

Wat in Go, Go, Kosher! is gebleven, zijn de informatieve items tussen het koken door. Hiermee komt kijker meer te weten over Joodse cultuur en tradities.

Klik hier voor seizoen 1  en seizoen 3 van Go Go, Kosher!

Eindredactie/UP: Nicolette de Wolf

Regie: Joran Ten Brinke

Omroep: Joodse Omroep

Status: Uitgezonden in 2007, 2008 en 2009 Format distributeur:
Jacco Doornbos | ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. )

Verwante artikelen: