English

Expedition Unlimited

Spannende reality-game op de mooiste locaties in Zuid-Afrika. Gehandicapten en modellen moeten samenwerken in Expedition Unlimited!

Vol trots presenteert Eye2Eye Media dit najaar het meest geïntegreerde reality gameprogramma van Nederland: Expedition Unlimited. Niet eerder streden in een Nederlands televisieprogramma kandidaten met en zonder lichamelijke beperking tegen elkaar en met elkaar.  De spannende tiendelige serie speelt zich af in Zuid-Afrika. Presentatoren Froukje Jansen en Marc de Hond leiden de verrassende en zware competitie in goede banen.

In Expedition Unlimited reizen tien kandidaten af naar Kaapstad: vijf modellen (Celina, Fleur, Joey, Ronald en Tahnee) en vijf jonge mensen met een lichamelijke beperking (Cefas, Kjeld, Lisanne, Samir en Shushila). De deelnemers weten niet van elkaars bestaan en weten al helemaal niet wat hen te wachten staat. In de eerste aflevering is te zien hoe vijf koppels worden gevormd. Tot hun verrassing bestaan de koppels uit één model en één kandidaat met een lichamelijke handicap. Vanaf dat moment moeten de kandidaten samenwerken bij het uitvoeren van opmerkelijke opdrachten en bij het afleggen van helse etappes op duofietsen, die speciaal voor het programma zijn ontwikkeld. Voor de winnaars van de race ligt in de laatste aflevering een bedrag van 20.000 euro te wachten bij de finish.

Expedition Unlimited is in 2008 & 2009 door Eye2Eye Media geproduceerd voor Omroep LLiNK en is uitgezonden op Nederland 3.

Format distributeur:
FCCE ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. )

Verwante artikelen:
Expedition Unlimited