English
Nieuwsbrief nr. 1 - 2008 PDF Afdrukken E-mail

De eerste editie van de Eye2Eye Media nieuwsbrief is een feit. Hierin alles over een heerlijke kerst zonder vlees en vis, de produkten van Eye2Eye Media, een nieuw seizoen voor Sterren op het Doek en een nieuw Joods kookprogramma.

EEN LEKKERE KERST ZONDER VLEES EN VIS

mc donalds kitchen

Ook dit jaar pakt Andy McDonald uit tijdens de kerst. Samen met zijn Llink collega presentatoren Floortje, Bas, Marcel, Froukje  en Edo maakt Andy een paar heerlijke kerstgerechten. Niet alleen zonder vlees en vis, maar ook biologisch. Nog geen idee wat u met kerst op tafel wilt zetten? Wat dacht u van gevulde portabella’s uit de oven of risotto met boerenkoolpesto?

Ook in 2008 produceert Eye2Eye Media voor Llink een nieuwe serie McDonald’s Kitchen. Dit keer vanuit zijn eigen ‘’McDonald’s Kitchen’’ kookstudio op landgoed Kraaybeekerhof.

+ Zondag 23 december | 19:00 | Nederland 3 | Omroep Llink


MEER DAN ALLEEN GOEDE TV

expedition unlimitedEye2Eye Media maakt meer dan alleen succesvolle programma’s.
Zo heeft Eye2Eye Media dit jaar een aantal mooie en succesvolle producten gelanceerd.

Het Nationale Bijbelquiz Bordspel
Het ultieme bordspel om samen met uw gezin uw kennis te testen over de Bijbel
>> meer

Koken in McDonalds Kitchen
Een kookboek vol heerlijke recepten zonder vlees en vis, waarvan al meer dan 7000 exemplaren over de toonbank gingen
>> meer

Mis(s) Verjaardags kalender 2007
Alle finalisten van de Mis(s) Verkiezing 2007, met mooie foto’s in een prachtige verjaardags kalender
>> meer


STERREN OP HET DOEK TERUG IN 2008

Sterren op het doekHet programma Sterren op het Doek komt terug in 2008. In het vorige seizoen werden onder andere Marco Borsato, Frits Bolkestein, Lorretta Schrijver, Albert Verlinde en andere bekende Nederlanders door verschillende kunstenaars geportretteerd.  Alle schilderijen werden, na een succesvolle reizende expositie in o.a. het Kröller Müller museum, geveild. De opbrengst hiervan ging naar een goed doel, door de BN’ers zelf uitgekozen. De veiling leverde meer dan €20.000 op!

Benieuwd welke BN’ers het aandurven om zichzelf te laten portretteren? Kijk dan ook in het nieuwe jaar naar Sterren op het Doek!


MEER DAN EEN KWART MILJOEN PAGEVIEWS

de Nationale BijbeltestRuim een kwart miljoen pageviews: De Nationale Bijbeltest.nl is populair! Na de succesvolle live show van 30 oktober 2007,  die door 613.000 mensen is bekeken, deden al meer dan 25.000 mensen de test online.

Op de site van de Nationale Bijbeltest staat niet alleen de test van 2007, maar ook de testen van voorgaande jaren. Ben je benieuwd hoe het gesteld is met jouw kennis over de Bijbel, surf dan snel naar: www.denationalebijbeltest.nl en test jezelf!


GOGO KOSHER!

Go go KosherWelk team maakt binnen 30 minuten het lekkerste koshere gerecht? In GoGo Kosher! strijden Joodse teams om de titel:’’ lekkerste koshere gerecht van de maand’’. Een vakkundige jury houdt de tijd nauwlettend in de gaten en geeft haar ongezouten oordeel.

GoGo Kosher! is het nieuwe entertainende kookprogramma van Eye2Eye Media voor de Joodse Omroep en is sinds september te zien op televisie. Het programma is met een marktaandeel van een kleine 5% een succes op de zondagmiddag. 

Wie maakt in 2008 de lekkerste koshere gerechten binnen 30 minuten? Kijk voor het antwoord op die vraag elke maand naar een nieuwe aflevering van GoGo Kosher!

 


 

Aanmelden nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen!
Selecteer uw interesses:
Nieuwsbrief
Vacatures
JijOpTV