English
Nieuw(jaar)sbrief 2012 PDF Afdrukken E-mail

Eye2Eye Media wenst iedereen een inspirerend 2012! Kerstkaart-2012_web

 

Kerstkaart-2012_web
kodd

Kerstfeest op de Dam

Vrijdagavond a.s. kan Nederland genieten van Kerstfeest op de Dam, om 21.30 bij de EO op Nederland 1.
Een productie in de ultieme kerstsfeer vanuit het hart van Nederland waar we als bedrijf trots op zijn!
 
In Kerstfeest op de Dam geven Frans Bauer, Karin Bloemen, Syb van der Ploeg en Linda Wagenmakers het kerstverhaal een bijzondere, emotionele en muzikale invulling. Met behulp van een prachtig orkest, twee koren en het Amsterdamse publiek op straat wordt Kerst op een bijzondere wijze gevierd in het hart van Amsterdam.

Tijdens dit kerstfeest worden klassieke kerstliederen afgewisseld met populaire en bekende kerstkrakers.. Naast dit muzikale spektakel zal het kerstverhaal door tien verschillende Amsterdammers worden verteld en bezoeken Frans, Karin, Syb en Linda diverse hartverwarmende sociale projecten van de Amsterdamse stichting Tot Heil des Volks. De presentatie is in handen van Linda Wagenmakers.
 
Mis het niet: Kerstfeest op de Dam, vrijdagavond 23 december om 21.30 bij de EO op Nederland 1.
kerststerren

KRO Kerststerren

Een dag later, op kerstavond, kan Nederland wederom genieten van een prachtige Eye2Eye Media productie. Wij zijn zeer vereerd dat we ook dit jaar samen met de KRO een nieuwe verrassende uitvoering konden maken van KRO Kerststerren! Het TV programma & evenement KRO Kerststerren bestaat dit jaar uit een uniek Koninklijk kerstverhaal met topartiesten op Paleis Soestdijk. Geniet van sfeervolle optredens van Do, Edsilia Rombley, Jeroen van der Boom, Ellen ten Damme, LA the Voices en Martin Buitenhuis, de leadzanger van Van Dik Hout.

Met het statige paleis op de achtergrond brengen de artiesten populaire kerstnummers en bijzondere popsongs onder leiding van Cor Bakker en zijn orkest. Tijdens dit groots uitgevoerde concert vormen de artiesten voor deze gelegenheid ook een aantal verrassende kerstduo's.

Het kerstverhaal, net even anders

Voor het eerst in de vaderlandse geschiedenis vormt het interieur van Paleis Soestdijk het decor van een wel heel bijzonder Koninklijk televisiedrama. Tussen de optredens voor Paleis Soestdijk, wordt geschakeld naar de Koninklijke vertrekken, waar het kerstverhaal wordt gespeeld vanuit het perspectief van Koning Herodes, (Jack Wouterse). Stap voor stap ontspint het Koningsdrama zich. We maken kennis met Herodes zijn vrouw Mariamne (Lieke van Lexmond) en zijn adjudant Marcus (Mimoun Oaïssa). Het kerstverhaal krijgt dit jaar een wel heel andere dimensie…!
 
KRO Kerststerren wordt uitgezonden op kerstavond 24 december om 21.45 uur bij de KRO op Nederland 1 en diezelfde avond ook op Radio 2.
Nieuwjaarssterren

KRO Nieuwjaarssterren

De KRO start 2012 samen met Eye2Eye Media met een feestelijk nieuwjaarsconcert op Paleis Soestdijk. Topartiesten als Edsilia Rombley, Do, Ellen ten Damme,
LA The Voices, Jeroen van der Boom én Van Dik Hout treden op onder leiding van Cor Bakker en zijn orkest. Op deze unieke locatie brengen deze artiesten hun nieuwe hits ten gehore maar ook bekende klassiekers.
KRO Nieuwjaarssterren wordt gepresenteerd door Anita Witzier.
 
KRO Nieuwjaarssterren is op zondag 1 januari om 18:10 uur te zien bij de KRO op Nederland 1.
ozng

Op Zoek Naar God - 2011 Special

Gordon, Lizelotte van Dijk en Dennis van der Geest waren vorig jaar rond de kerstdagen te zien in de spraakmakende serie Op Zoek Naar God. We reisden met hen mee over de hele wereld. Alle drie hadden ze bijzondere ervaringen, ontmoetingen en confrontaties in hun persoonlijke zoektocht naar God. Soms liepen de emoties hoog op en werden ze diep geraakt. Wat leverde het op? Gordon was heel duidelijk aan het eind van zijn tocht: God had hij niet gevonden, "maar God vond mij". Een opmerkelijke en misschien verrassende uitkomst, maar wat is daar van over nu we een jaar verder zijn?
 
In de Op Zoek Naar God 2011 Special komen onze drie Godzoekers voor het eerst bij elkaar! Hoe kijken ze terug op hun zoektocht? Houdt het hen nog bezig en wat is er veranderd? En de belangrijkste vraag voor hen alle drie: bestaat God?
 
Afgelopen zondag te zien op Nederland 3, maar voor wie het gemist heeft: Klik hier om deze speciale aflevering te bekijken!
sohd6

Sterren op het Doek 2012

Alweer het 6e seizoen van Sterren op het Doek komt eraan! Vanaf januari 2012 is er weer een nieuw seizoen Sterren op het Doek te zien, dit keer met maar liefst 8 afleveringen. Deze acht bijzondere Bekende Nederlanders geven zich over aan presentatrice Hanneke Groenteman en 3 kunstenaars met een prachtig portret als resultaat.

Linda de Mol, Hans van Breukelen, Freek de Jonge, Caroline Tensen, Bart Chabot, Anne Wil Blankers, Jenny Arean en Jeroen van Koningsbrugge hebben, na veel wikken en wegen, een prachtig portret gekozen. Welke dat is geworden? Gewoon kijken!

Sterren op het Doek, vanaf 3 januari, iedere dinsdagavond om 20.25 uur op Nederland 2.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen!
Selecteer uw interesses:
Nieuwsbrief
Vacatures
JijOpTV