English
Nieuwsbrief 20 april 2011 PDF Afdrukken E-mail
In deze nieuwsbrief leest u ondermeer over The Passion, Sterren Op Het Doek
PROD_THEPASSIONen Paradijstuinen.

 
 
 
 
 
 
 
 

The Passion

Na 2 jaar van voorbereiding zijn we trots en blij als Eye2Eye Media een uniek evenement en live TV programma te kunnen presenteren: The Passion!

Aanstaande donderdag kun je live op Nederland 3 en op de markt in Gouda meegenieten van het grootste live TV spektakel van 2011.  The Passion is een spraakmakende hedendaagse hervertelling van de laatste uren van het leven van Jezus door middel van de bekendste Nederlandse popsongs.
 
Een unieke cast van bekende acteurs en zangers gebruiken hedendaagse Nederlandstalige popmuziek om uiting te geven aan de emoties van het verhaal van de laatste uren, de veroordeling en het sterven van Jezus. ]
 
Jakhals Erik brengt op geheel eigen wijze op het podium het verhaal tot leven en actrice Hanna Verboom is onze bijzondere verslaggever in de straten van Gouda. De cast bestaat uit: Syb van der Ploeg (Jezus), Do (Maria), Frank Lammers (Judas), Thomas Berge (Petrus) en bekende gezichten als Wilma Nanninga, John van den Heuvel, Sharon Kips en TV kok Julius Jaspers zijn een paar van de markante figuranten in dit tijdloze drama.
 
Een processie van honderden mensen, dramastukken op straat, een groots podium met 17 koppig orkest onder leiding van Cor Bakker, 15 camera’s en live schakelingen met een helikopter boven de stad maken The Passion tot een nog niet eerder vertoond groots evenement en TV programma.
 
Regisseur: David Grifhorst
Producent & scenario: Jacco Doornbos
Uitvoerend producent: Fleur van Helden
Productieleider: Andre Teelen
Omroep: EO & RKK
 
Kom dus op 21 april naar de markt in Gouda om The Passion zelf te mee te beleven of kijk donderdag 21 april naar Nederland 3 om half negen.
 
Op zaterdag 23 april wordt The Passion rond 22.00 op N3 herhaald.
 
Kijk voor meer informatie over The Passion op www.thepassion.nl
 
 
 

Start Sterren op het Doek seizoen 5

Na vier succesvolle seizoenen gaat donderdag 21 april het vijfde seizoen van Sterren op het Doek bij omroep MAX van start.
 
Vanaf deze week kun je weer iedere donderdagavond om tien voor negen op Nederland 2 genieten van bekende Nederlanders die worden geportretteerd door drie kunstenaars. De gast mag vervolgens zelf één van de drie kunstwerken mee naar huis nemen, de andere twee worden geveild voor een goed doel.
 
Dit seizoen zijn de volgende bekende Nederlanders te gast bij Hanneke Groenteman: Anita Witzier, Hans Wiegel, Arjan Ederveen, Erica Terpstra, Martijn Krabbé en Karin Bloemen.
 
En…deze zomer starten we met de productie van serie 6 voor 2012!
 
Kijk voor meer informatie op www.sterrenophetdoek .nl
 
 

Paradijstuinen

Met nog drie afleveringen te gaan is het eerste seizoen van Paradijstuinen in volle gang!

In Paradijstuinen vertellen bekende en minder bekende Nederlanders welk verhaal er schuilgaat achter hun tuin.
 
Van historische monumenten tot verborgen pareltjes, van BN-er tuinen tot die van excentriekelingen, in Paradijstuinen komen ze allemaal aan bod.
 
Kijk iedere woensdag om 19:25 uur naar Paradijstuinen op Nederland 2 bij Omroep Max.

Nieuwe Management Assistent

Met ingang van 4 mei 2011 heeft Eye2Eye Media een nieuwe Management Assistent / Office Manager: Annemieke Zorn.

U kunt Annemieke bereiken via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

Aanmelden nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen!
Selecteer uw interesses:
Nieuwsbrief
Vacatures
JijOpTV