English
Nieuw(jaar)sbrief 2011 PDF Afdrukken E-mail
 

Op zoek naar God

Het kan je bijna niet ontgaan zijn de afgelopen maanden, gezien de enorme media aandacht, Gordon gaat op zoek naar God! Maar... niet alleen Gordon. Ook Lizelotte van Dijk en Dennis van der Geest gaan in deze 6-delige serie een persoonlijke en enerverende zoektocht aan. Bestaat God? en zo ja, willen ze hem eigenlijk wel ontmoeten?

De zoektocht speelt zich af in Nederland en daarbuiten. Vooraf weten onze hoofdpersonen niet wat hen te wachten staat. Hun individuele zoektochten bestaan uit bijzondere ontmoetingen, onverwachte plekken en emotionele ervaringen. Hoe reageren onze gasten op hun intense ervaringen en... vinden ze God?

Kijk tot en met vrijdag 24 december iedere avond naar Op zoek naar God, Nederland 3, 22:00 uur!

Kerststerren bij de KRO

Kerst vier je dit jaar samen met de KRO want op kerstavond kun je genieten van een moderne en verrassende kerstvertelling met Arie Boomsma als verteller. Vanuit de in magische kerstsferen gebrachte historische binnenstad van Maastricht, vertelt Boomsma het verhaal van Maria en Jozef. Bekende Nederlandse artiesten als Do, Jim Bakkum, Bastiaan Ragas en Ernst Daniël Smid treden op en zingen kerstliederen.

In een sfeervolle setting speelt zangeres Do de moderne variant van de rol van Maria en wordt Jim Bakkum als Jozef opgevoerd. Bastiaan Ragas is de engel en Koning Herodus wordt gespeeld door Ernst Daniël Smid. De Vlaamse a capella-groep Voice Male (foto) vertolkt de herders en de drie wijzen worden gespeeld door Berget Lewis & Friends. De muzikale leiding is in handen van Cor Bakker met een 17-koppig orkest.

Mis deze unieke kerstervaring niet en kijk vrijdagavond 24 december om 22:20 naar de KRO op Nederland 1 of luister van 20:00 tot 23:00 uur naar het Theater van het Sentiment op Radio 2!

KRO Nieuwjaars sterren: feestelijk concert met vele bekende Nederlandse artiesten

De KRO begint 2011 met een feestelijk nieuwjaarsconcert. Dit wordt uitgezonden op zondag 2 januari om 18.10 uur op Nederland 1. Op de Markt van Maastricht is een groots podium gebouwd waar bekende Nederlandse artiesten als Gordon Los Angeles The Voices, Do, Jim Bakkum, Bastiaan Ragas, Ernst Daniël Smid en Berget & Friends alsmede de Vlaamse a capella groep Voice Male optreden. KRO Nieuwjaars sterren wordt gepresenteerd door Anita Witzier.

Een greep uit de nummers die gezongen worden:
Jim Bakkum - Door jou
Berget & Friends - Let me see you move
Ernst-Daniël Smid - Jij bent mij zo lief
Bastiaan Ragas - Dit is mijn stad
Voice Male - Non non rien n'a change (Les Poppies)
Do - Beautiful thing en Heaven
Gordon met LA the Voices - Blijf veilig bij mij

Tot slot zingen alle artiesten samen: Happy New Year (Abba)

KRO Nieuwjaars sterren, zondag 2 januari 18.10 uur Nederland 1

Bijzondere plekjes in Paradijstuinen

Nederland en Vlaanderen tellen duizenden bijzondere tuinen met een uniek verhaal. De meeste hiervan liggen verscholen achter hekken en hagen, en zijn niet toegankelijk voor het grote publiek.

In Paradijstuinen willen we je graag meenemen naar deze bijzondere plekjes. Historisch, verboden, van een Bekende Nederlander of gewoon uitzinnig mooi, Paradijstuinen laat je het verhaal, de liefde en de passie achter al deze tuinen zien.

Paradijstuinen is vanaf 2 maart iedere week te zien bij Omroep Max op Nederland 2!

Sterren op het Doek 2011!

Sterren op het Doek gaat alweer zijn vijfde seizoen in, en dit vieren we met heel bijzondere gasten! Wie verklappen we nog niet maar er zitten weer een aantal spraakmakende en prominente Nederlanders tussen!

Hanneke Groenteman weet zoals altijd op unieke wijze de kijker te boeien met bijzondere interviews. Net als voorgaande jaren worden de bekende Nederlanders door drie kunstenaars vereeuwigd. Ze kiezen een kunstwerk uit om mee naar huis te nemen en de andere twee worden geveild voor een goed doel.

Houd de website van Eye2Eye Media in de gaten voor de laatste nieuwtjes!

Sterren op het Doek, 21 april 2011, 20:50 uur, Nederland 2

 

Aanmelden nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen!
Selecteer uw interesses:
Nieuwsbrief
Vacatures
JijOpTV