English
Nieuw(jaar)sbrief 2010 PDF Afdrukken E-mail

Sterren op het Doek 2010!

In het nieuwe jaar start Eye2Eye Media met de productie van alweer het 4de seizoen Sterren Op Het Doek. De succesformule is ondertussen bekend; Een prominente Nederlander poseert voor 3 uiteenlopende, bijzondere kunstenaars. Welk portret raakt de gast het meest en gaat mee naar huis? Welke portretten worden geveild voor een goed doel. Onder leiding van presentatrice Hanneke Groenteman poseerde inmiddels een grote reeks prominente Nederlanders voor de wisselende kunstenaars, zoals Marco Borsato, Paul de Leeuw, Neelie Kroes, Wendy van Dijk en vele anderen.

We kunnen alvast vertellen dat er in de nieuwe serie van Sterren Op Het Doek een aantal wel heel bekende en bijzondere persoonlijkheden zich laten portretteren. We mogen nog niet verklappen om welke gasten het precies gaat, maar neem van ons aan, deze reeks Sterren op het Doek mag je niet missen! Meer nieuws in het voorjaar.

Humor om te lachen in Witz

Een Witz is een grap, een mop en staat voor Joodse humor, met die speciale mengeling van gein, tragiek en wijsheid. Eye2Eye Media is de creator en producent van een nieuwe 26-delige humorserie voor de Joodse Omroep die vanaf januari tweewekelijks te zien is op de zondagmiddag op Nederland 2. De bekende Nederlandse komiek & acteur Horace Cohen presenteert de leukste fragmenten van Joodse comedians, oud en nieuw, uit binnen- en buitenland. Van de oer-Hollandse Max Tailleur en de Amerikanen Jerry Seinfeld en Jackie Mason tot de typisch Britse komiek Ian Stone.

Witz is te zien vanaf zondag 3 januari om 12:50 op Nederland 2, bij de Joodse Omroep. Alvast nieuwsgierig? Bekijk hier de promo!

Nieuw vrouwenmagazine bij de EO

Eye2Eye Media maakt in opdracht van de EO de gloednieuwe serie Eva. Deze serie is gelieerd aan het gelijknamige tijdschrift, dat de EO al een aantal jaren uitgeeft. Zowel het blad als het tv-programma hebben als doel om vrouwen te inspireren.

In verschillende reportages worden inspirerende vrouwen geportretteerd en komen vrouwen aan bod die vanuit hun relaties of hun dagelijks werk laten zien hoe ze vanuit hun geloof leven. Samen met ondermeer een boekenrubriek en een metamorfose bevat EVA magazine alle ingrediƫnten voor een herkenbaar en entertainend programma. Eva is vanaf 9 april 2010 wekelijks te zien. Primetime vrijdagavond 20.00 uur op Nederland 2. Wilt u vast een voorproefje van wat u kunt verwachten, kijk dan op www.eo.nl/eva

Een nieuw gezicht bij Eye2Eye Media

Met ingang van 4 januari heeft Eye2Eye Media een nieuwe Management Assistent & Office Manager. Kiki The neemt dan het stokje over van Elizabeth Ytsma die de afgelopen twee jaar met veel zorg en toewijding deze functie heeft vervult. We vinden het erg jammer dat we afscheid moeten nemen van Elizabeth, maar we zijn tegelijkertijd heel blij met de komst van Kiki.

U kunt Kiki op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag bereiken via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

Aanmelden nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen!
Selecteer uw interesses:
Nieuwsbrief
Vacatures
JijOpTV