English


Go Go, Kosher! Seizoen 3

Stonden in de vorige twee seizoen de feest- en gedenkdagen van de Joodse kalender centraal, dit jaar heeft elke uitzending een landenthema. Wat heeft Suriname met het Jodendom en welke ingrediƫnten staan er centraal in de Joods-Marokkaanse keuken?

Naast de gezelligheid en spanning van de kookwedstrijd die GoGo Kosher kenmerken, krijgt de kijker ook elke week extra informatie door middel van een leuk filmpje. Zo komen we te weten waar koshere vliegtuigmaaltijden vandaan komen en wie een fabriek op het naleven van de kasjroetregels controleert. En dat gaat niet ten koste van het koken want in het nieuwe seizoen zal Go Go, Kosher! 3 minuten langer zijn dan voorheen!

Uiteraard wordt het programma weer gepresenteerd door Michel de Hond en keert ook onze strenge maar rechtvaardige jury terug. Rabbijn Evers, Jiddische memme Marion Blocq en juryvoorzitter Awraham Evers zullen weer ongezouten hun mening geven op de, al dan niet lekkere, gerechten die zij elke maand voorgeschoteld krijgen. Go, Go, Kosher! is al twee seizoenen lang een goed bekeken kookprogramma, uitgezonden door de Joodse Omroep.

Klik hier voor seizoen 1 of hier voor seizoen 2 van Go Go, Kosher!

Eindredactie/UP: Nicolette de Wolf

Regie: Joran Ten Brinke

Omroep: Joodse Omroep

Status: Uitgezonden in 2007 en 2008 en 2009

 


Format distributeur:
Jacco Doornbos | ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. )

Verwante artikelen: